Monday, November 28, 2011

.Bertukar wajah | Lagu best.


Ada ke yang datang jenguk blog aku siang tadi? ampun ampun. Aku memang sengaja meng-private-kan blog kejap gara-gara nak mekapkan beliau. Yelah, nak bukak baju itu ini, nak pakai itu ini, jadi haruslah di'private'kan beliau. mana buleh benarkan sesiapa datang skodeng, malu malu. keh keh keh.

Ok tak wajah baru blog aku? macam budak-budak? gurlish yang amat? jambu bebenor? err takpelah pendapat masing-masing. tapi aku nak taw satu je.

Blog aku sekarang berat tak?? *haa..jawab jawab.



Siang tadi, aku terharu. ada orang tujukan lagu untuk aku. hee.

Oh. ada eh lagu bomba. aku tak penah tahu ler pulak.

kalo lagu cikgu, polis tu tahulah la jugak.

siap dah buleh nyanyi walaupun lirik tunggang terbalik. >.<

eh jejom dengar lagu ni. comel weh.




hey hey aku ingin menjadi seorang ahli bomba

ingin memadam api sana sini

jangan biar api itu menyala

la la la la la la la la

hey ahli bomba hey hey ahli bomba



comel kan lagu ni. comel kan.

tak comel?

dah, kalo tak comel takyah dengar.



kalo yang dah biasa dengar tu, jangan cakap aku jakun pulak.

memang aku tak pernah dengar pun. sobs.








44 comments:

Azzah said...

sedap jugak lagu ni..:)

Pendamba Mawar said...

best jugok..hehe

syafiqakarim said...

wewit..blog nampak makin mudesss :p

sleeping_maniac90 said...

blog ko xberat pun hehehehe

onie said...

onie guna streamyx,tapi tatau la line onie problem ke apa.. macam berat je yunk..sebab onie scroll down dia macam lambat sikit..

onie said...

nyway, cantik ! pink gituh :D

kim heeruul said...

kalau kecik2 dulu gua dgr lagu nie,mesti skrg ini gua dh jadi ahli bomba agk nye. hii

Juliet_iRa~" said...

comelnya blog..hee..

td ira dtg ptt xleh..;p

pss : comelnya lagu..keke..ira rs semua profesion ada lagu kot..ngeee

ILA HonEyBuNNy said...

wowwwwwwwwwwwwwwwww.....

siyes cantik sgt2 baju baru blog neh...

gerammmnya tgk...awat comeiii sangat neh...cantikkkk...

Ungu Violet said...

comey jer header kt atas tuh..

xpenah pon dengo lagu bomba nih...hehhehh

Ezad Skytech said...

hee...blog bertukar jadi pink gitu...:)

best jugak walaupun first time dgr lagu ni..(^^,)

Iffah Afeefah said...

hahaha lirik cm lawok

come la blog die

Wanie said...

kiut gile header baru tu..kelasss kau leaaa hehehe

lepas ni sebelum tido kena dgr lagu bomba dlu la kan..keke

Saddila said...

gilo lah . lagu ni pun wujud . sodap jugak . comel gittew :)

Saiazuan said...

yeah, agak gurlish :) tp agak lmbt loadingnya.. :(

iMBobo said...

haha kelakar la lagu ni, br pertama kali dgr ni..

Mohamadazhan.com said...

hehe.pinky yong...hehe.tbaik!

huh..ada juga lagu camni.hehe

~SaL IjOu~ said...

header tu comey amat!~ ;)

Abg Stalker said...

blog tkr bju sehh..mcm org muda.kih3 :P sesuai le lagu tu.xpnh dgr jgk.agk jakun.

Siti Aziz said...

alaaaaaa...cantik nyer gaun baru lea nie...jeles ct tau....

ir yien 9897 said...

blog yg cantik dan tak berat..

makeup kan lah blog yien sekali :(

weewwtt ada orang bagi lagu :)

Nur Zulaikha said...

secomel tuannye..^_^

dill said...

comelnye blog!

lea makin kurus!

dill.

Wadi AR said...

kenape pinkkk

khaifaiz said...

1st time dgr... kiut lagu tu,.... hehehe

Juliet_iRa~" said...

lea..hee ;p

:)

bila dpt tau lulus bomba tu?hee

merahitujambu said...

nk jadi bomba ke??=p

L said...

bez lagu nieh... n belog pun dah comel.. hehehhe

jom tgk kejap aja.=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/simple-word.html

khairul akmal bin azman said...

blog nmpak lagi kemas..
untung la ade org tuju lgu..

khairul akmal bin azman said...

jum nyanyi2..

Rtp Farra Arisha said...

the new look of your blog is too nice! pinky, pink. ;)

this is my first time listening to the song above ;D

Hanie_Dew said...

eerr..comel la jugak..

blog ko ahak ringan la jugak loading kat ofis. kalau kat rumah tak cube lagi.

nombor byk2 ni susah nnt ko dah jadi bomba xtau nak call mana satu. eh? bomba bukan dail general line je. ke. ape ah general line bomba. errkkk!!

soooooour said...

blog nampak muda...tp tngk orgnya...hurmm..x tau nak kata..heheh..

Ct Aja said...

xberat pun, ok jek..... alamak tak dapat buka lagu la, kat library..hiihiihiii

si robot comel said...

lagu ni boleh layan je,

Anif Abdullah| AA said...

blog ok, tergoda jugak tgok header!hehe

layan ah lagu tuh :P

syahirooAhmad said...

lea dah kompem dapat ey? bila start lapor diri?

Lia Irdelia said...

wiwittttt,,

pink gitu,,,

:)

Abu Huzaifah said...

blog.. wahh!!! :D comel professional :)

missSenget said...

comel woah header...!




sorry..aku xleh dgr lagi lagu tu..

sobs~

Tea said...

Pinkkk kaler tibe2 ade lagu bomba... Comey guhhh

qasehraihan said...

woww cik bomba canteekk..
eh lea..tempah mana header???
bgtau akak leh..
kat blog akak..nk dtg blk cni bband akak lembab..
ke tempah full tmplete ni??
ngn sapa ek??huhu

siti kektus said...

nmpak jambu lah blog ni. haha :p



festime jugak dengar lagu bomba ni. ekekeke :p

wajibtayang said...

Kalau boleh bau nih,mesti ade bau strawberi nih....