Tuesday, November 1, 2011

BOSAN? meh tengok movie best meh

Assalamualaikum wbt & hai hai

Malam ni aku nak tayangkan satu movie best ni. Jangan riso, movie ni takde unsur-unsur ganas, atau hantu hantu-baju putih. Takde aih...sesuai untuk tontonan umum. Perempuan mengandung, orang sakit jantung pun buleh kalo nak nengok. *peace*.

Jejom layan movie ni, eh tapi sebelum tu meh pakat usha posternya dulu. zasssss...!





ok, movie time......


ehem! ekceli ni adalah video yang aku buat masa praktikal kat maktab pdrm satu masa dulu

Korang toksah cari aku dalam video tu

sebab aku pengarah, kadang jadi cameraman

so, opkoslah takde aku dalam video tu. lalalalala~



info tambahan:

Kebiasaannya satu team CSI akan dianggotai oleh ketua kumpulan, tukang amek gambo, tukang lukis pelan tempat jenayah & pengumpul bahan bukti.

CSI Malaysia super duper cool =)

***Masa praktikal dulu, kitorang selalu ade mock crime scene investigation dan aku paling suka jadi tukang amek gambo (photographer). Sambil-sambil snap gambo bahan bukti, snap gambo aku sekali. ngeh3.



kata hati Lea: Rindu zaman praktikal dulu. Rindu nak tengok mayat mayat lagi.

24 comments:

Tukang Karut said...

semua tukang ada... tapi kenapa tukang karut tak ada? ni yang tak puas hati ni...

JIJI YU said...

ko polis ke weyh

♛ Dea Arematt ♛ said...

owh..nice..:P

Juliet_iRa~" said...

tak takut ke??wwuuwwu..

png tgk mayat y da kena awet...
kat muzium anatomi sbb ms tu blajar anatomi..
tbayang2 smpai skang..huu

ILA HonEyBuNNy said...

ila xdpt tgk pun neh...tenet lembab cam siput....huaeeaea

mayat?huawwawa

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

takut ahh..
tp syg internet slow, sangkut2 nk tgk. spoil mood;(

Iffah Afeefah said...

da jd polis ke

wahh

ABU said...

ini barula dia.. pengrah filem wanna be..hehehhee
nice..

Ct Aja said...

wah leh ganti rosyam nor nanti..hihihihih....

Pendamba Mawar said...

jelesnye teringin nk join benda2 cam ni

Arif Aiman said...

boleh sy tau siapa yg bercakap..

terus ckp laporannye kan.. haha! ksian diorang tak tahan gelak..

belakang tv ja pun T_T

btw.. haha! mesti kinda seronok buat praktikal dgn ilmu2 yg ada kn.. hehe..

soooooour said...

wah...retiss rupenya...nak sign...hehehe

Addin said...

tengok mayat ? whoa nice pengalaman :)

cici tembikai said...

nice babe .

btw susah kan jadi cameraman , camera angle bagai -.-''

this sem I amek videography , belum start shoot dah rasa nk bunuh diri -.-''

Liyana said...

rindu nk tgk mayat? ngaaa tkot nye

Ungu Violet said...

lawak la dia punye alamat....bape byk empat berempat setempat daa..haha

khaifaiz said...

gilak arrrr... caya la sama lu

onie said...

komen dulu baru nak tgk bideo :D

aimie amalina said...

pergh lea!
hehehehe
baru ah bes cenggini
smp buat pilem ni
ayoooo

nak tgk ah jap gi
kekeke

terasa pengalaman kan
wowowo
rindu tgk mayat?
ayooooo..hehehehe

Prince Halilintar said...

prince xdpt tgk video tu kat opis ni kene blok...oowh, polis ke? klu prince pon suke jadi photographer jgk..hehe

Daddylicious said...

kool....

fadhli said...

ade gak csi malaysia =))

Hanie_Dew said...

aiseymen CSI malaysia la ko kan.

aku tak leh tgk lagi video tu. nanti la kat umah. skrg kat ofis.

ctk said...

bes gilew praktikal kamuuu...hehehe