Sunday, November 27, 2011

.no tittle.

Assalamualaikum wbt & hai hai


Hari tu, aku dapat msg. Setelah agak lama, dia tak text aku.

sebab dah lama tak kontek, so aku dah delete no phone dia.

tapi masih hafal nombor dia. err.


nak reply tak nak, nak reply tak nak.

but then, tangan aku laju je duk tekan tekan butang henset.


msg sending


1 minit

3 minit


10 minit




2880 minit


no reply.


ok, dia msg untuk cakap HAI je ker?

atau msg aku terlalu pendek, sampai dia takde idea nak reply apa.

hurm.




Kata Hati Lea: .................................................

35 comments:

Bella Bell said...

hai.


mungkin dia teruja ko reply mesej dia kot. sampai dia tak tahu nak reply apa. :)



bye.

Lia Irdelia said...

ahhahaa..

Pernah jugak macam tu..

apa perasaan anda???

=)

luqman zakaria said...

so weeeeeird! teruha sgt ka tuh kot u reply ..kalau x pn kedit abis!~!gaga

Addin said...

huhu faham faham .

sergeant keroro said...

rasenye 2nd opinion kot.

bella luna said...

die excited sgt kowt lea reply mesej dia, sampai dah tak tahu nak reply apa,hehe,. just wait, mana tahu ada kekuatan and ada idea tie, die hantar mesej lagi ;)

Iffah Afeefah said...

penah rase

oo rindu pulak rase tu

entah nape

nk bg pendapat pon sgn

ermm maybe die khilangan kate2..juz like me errr

EZAD AMIR said...

Aq rase dia salah msg arhhh..
Hahahahahaha...
Ko ptot text balik kt dia,ckp salah reply..
Ekekeekekek

EZAD AMIR said...

Aq rase dia salah msg arhhh..
Hahahahahaha...
Ko ptot text balik kt dia,ckp salah reply..
Ekekeekekek

EZAD AMIR said...

Aq rase dia salah msg arhhh..
Hahahahahaha...
Ko ptot text balik kt dia,ckp salah reply..
Ekekeekekek

EZAD AMIR said...

Aq rase dia salah msg arhhh..
Hahahahahaha...
Ko ptot text balik kt dia,ckp salah reply..
Ekekeekekek

Siti Aziz said...

mesti dia duk tengah bersorak, gembira sampai guling2 bila lea reply mesej dia..

hahahahahaha....sampai tangan dia terketar-ketar dan fikiran dia jem...tak tau nak balas ape...hehehehehe....

aimie amalina said...

errr
sapekah lea
heeee
tu yg lebih dsebokkan
kekekkee
dia malu tapi mahu kot
hurmm3..

Cik TeN10 said...

rindu ko kot.. ;p

Wadi AR said...

eleh eleh. malu tapi mahu. auww

onie said...

agaknya dia macam ko jugak kot lea, nak reply tak nak nak reply tak nak,ekekeke

aiEz said...

hehe,aie selalu jer kena situasi macam ni...bila dah balas senyap pulak..aiyoh..=='

syafiqakarim said...

iqa penah mcm ni.sebijikkk..
then menyesal sebab reply.then ada sehari tu dia msg lagi.ckp hai.iqa buat derk.3hr kot msg benda sama tp still tak layan.keras kan hati.
lama2 sampi skng,sepi..okkkk.

Abg Stalker said...

xde sape nk hai kt abg T_T

Wanie said...

hahahaha..lawak2..sapekah org itu?mesti pakwe lame ni..keke..cube mesej die panjang2 :)

L said...

hehehe.. aku aser g2 gak kot.. balas pendek sgt.. ngeh3..

silap link smlm... hehhe

jom baca kejap..=)

http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

Gadis said...

mungkin insan tu malu agaknyer...

x per..tunggu 2 atau 3 hari lgi...=)

IxoR@ said...

mungkin msg tak sampai....

boleh jadi gak kan?

hehehe....

anamizu said...

konfem tak msj lea tu delivered??




luv,
cik ana

say to easy=) said...

lain kali rply je "maaf awk salah no"haha

sleeping_maniac90 said...

agk nyer dia speechless kot lepas ko rply.. hahaha..

Anak Wak Mail said...

hai...

terus malu2 kucing dia nak reply balik..:P

KizZ said...

Hee..dia saje lah tu nak tego u...teringat tiba-tiba..

budakampung said...

kredit dia tiba2 habis kot..haha

wajibtayang said...

slalu jgk wat mcm nih...huhu

Juliet_iRa~" said...

hai lea!

salam maal hijrah..:)

emmm dia sibuk kot..;p

think +ve..huuu...

xpon ignore je la..huhuhu

Daddylicious said...

dia tersalah hantar kot...:)

BLADE EDGE said...

so xyah la reply. nnt buang masa n tenaga jer duk nunggu.. baik la fokus pd keje2 lain, byk lg yg nk dibuat.

Saiazuan said...

hmm tah la.. no idea apa dia cuba buat

Hanie_Dew said...

atau dia pengsan pas realise k oreply mesej dia. hahahahahaha