Wednesday, November 16, 2011

Wordless Wednesday #5 - DO & DONT


Assalamualaikum wbt & hai hai

tips ni sesuai untuk mereka yang bakal bergelar ibu & ayah

aku dah expert menda-menda camni. ngeh ngeh.



oh ye! Tukang Karut! plis fokus. ko kan bakal bergelar ayah. hihi.




kata hati Lea: paling nak tergelak part letak anak dalam akuarium. hahaha


30 comments:

smilenajah93 said...

jangan buat yg x sennoh ye ~~

nFx said...

hahahahaha....

Umie said...

hah, lea jgn nak ikut plak jd cenggitu nnt...kekeke

merahitujambu said...

baby perlu di belai kan...

Wadi AR said...

kawin terus

semutsengal said...

logiklah sikit cik bomba.



AHAHHAHAHAHA

ILA HonEyBuNNy said...

baiklahhhh..

nak belajar jugak neh walaupn lambat g nak bergelar ibu..ehhehe

si robot comel said...

hahaha, tak boleh blah,

khaifaiz said...

sblm belai baby kena belai papa baby dulu

yusuflaili said...

salam;
sesuai untuk sesiapa yg nak jadi ibu dan ayah.

Lea Isnawi said...

statement takleh blah, khaifaiz. haha

fathiahRAIHANA said...

ade plak bg baby angkat berat , hee

HEROICzero said...

yang gambar first aku dh tergelak . ada ke pergi seluk habis tangan dlm pampers tu .

Cik tikah said...

hahaha.. comel comel :)

dill said...

bakal bergelar ayah? nikah pun dop lagi. haha!

dill.

aimie amalina said...

hahahahah
sape la yg dok buat ni
mest dei berpengalaman ni
kekekeke

Wanie said...

haha..sume pn buat wanie tergelak..

fany wany said...

haha, awesome!

apik pehe said...

huhuhu..ader ke patut..

Bella Bell said...

hahah. guling- guling aku gelak weyh..



kalau baby boleh angkat berat, pehhh.. sangat power! ^^

Tukang Karut said...

nama aku kah yang disebut itu? owh... aku mahu berhoneymoon dulu... hoho...

ORLANDO AHMAD said...

gua tak reti pegang baby kecik

IxoR@ said...

adoiiyaaiii....

hehehe

sergeant keroro said...

ececece, ni pesanan untuk sendiri ke? :p

Ungu Violet said...

kehkehkeh...cian kat baby..:)

Rtp Farra Arisha said...

carrying baby is just so lovely! hehe.

bighagenjo said...

letak lam sangkar tu tale bla. hoho.. tak patut btol..

SoLy SoLicious said...

hahaha... mcm2....

Addin said...

haha ! dah tahap gelak tanpa suara dah ni :D

Hanie_Dew said...

aku gelak part introduce to pet ngan drying baby. #lol.