Monday, December 5, 2011

Jom Teka #1



J0m uji kehebatan & kekreatipan otak k0rang

korang agak ni apa?


ini tong gas tapi telah diubah suai untuk dijadikan menda lain.

apa benda tu? teka teka.



hadiah??

disebabkan aku masih menganggur,
jadi tak mampu nak bagi hadiah mahal mahal.
sobs.

So, 3 pemenang pertama, aku akan review blog mereka.

buleh buat modal untuk update blog nanti. hik hik hik



ok, selamat mencuba =)





kata hati Lea: Masih takde mood nak menaip. T.T

34 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

bumblebee?? hahaha

Tukang Karut said...

ntah... apakah ek?

Gadis said...

boleh jadi kipas angin kot...hihihi=)

Saddila said...

boleh jadi tempat kita duduk-duduk time petang :))

hihii

Pendamba Mawar said...

transformers kot.. tak pun tebuan

sharamli said...

penah teng0k..tapi itu tabung kat masjid..kat bl0g mana ntah..ha3

KaK LimAh Si SupiR said...

adakahhh utk isi angin dlm belon? ahahha :P

Eza Boom Boom :) said...

tempat menguruskan diri..Alat exercise la kiranya..ngeh3..

p/s: otak Eza tengah pk nak kurus je..hihi

sergeant keroro said...

fire extinguisher, haha

MohdHaz said...

ahahah comelnye tong gas!! buat srng lebah kut ;)

mcm tabung jer..hoho XD

anamizu said...

tabung versi kaler bumblebee kot lea..kehkehkeh =P






luv,
cik ana

Hanie_Dew said...

aku open new tab, zoom, nampak cam ada lubang segi empat panjang kat tengah yang kaler kuning tu. cam tabung je.

dill said...

susah teka teki die ni. mcm lebah. ahaks

dill.

Syuxer said...

agaknya ini hiasan penghadang jalan kat laluan penjalan kaki kot hehe

ILA HonEyBuNNy said...

apa eh...

macam pernah tengok ja lau warna itam kuning neh..pagar jalan.eheheh

Nyamuk Terbang said...

dilarang meletak kenderaan di sini

khairul akmal bin azman said...

tabung ke?

kim heeruul said...

mmm,mcm penganti de'vider je.. hahaha

~SaL IjOu~ said...

buat baling org jahat!~ kekee

hamzah ian said...

jadi pasu bunga kot.. takpun tukun.. haha

Atiqah Wadiah said...

tabung sbb nmpak cam ada lubang duit syiling kat atas tuh...hehe ^^

∫êℳå ℋiℳå₩åℛï said...

adoii
xde adiah ni yang malas ni
huhu.....

Wanie said...

jadi tong gas gak aci tak?hehehe

jadi penanda jalan kot sbb warne kuning hitam..hihihi

mr.syazwan said...

leh ltk bontot tuk duduk kot

haha

miss Fyqa said...

kreatif la.. tp untk ape agak2.. xtau ler..kuikui.. :)

Nurul Iman Rosman said...

haih, macam lebah pon ade gak ;)

Lia Irdelia said...

hahhaa.
macam pili bomba kat tepi jalan jerk..

apakah ia sebenarnya?

:)

Ezad Skytech said...

rasanya macam tabung je...

#mesti orang takkan curi punya...sebab berat kan...haha~

Iffah Afeefah said...

xdpt tgk gambo

Pondok Usang said...

eleh senangnyeeee... mengikut sains fizik rumahtangga.. dengan tenaga keupayaan yg dimiliki oleh tong gas tersebut.. dapatlah dikelasifikasikan penggunaannya utk tekap itu surat kabar lama supaya surat kabar tersebut tidak terbang di tiup angin sepoi sepoi bahasa..
okeh, sudah bole review my blog..

Cik TeN10 said...

kerusi utk baby ke ?.. haha

Juliet_iRa~" said...

tempat pemegang utk pasu bunga..haha..;p

tu warna bee tu..sukaa!

Abg Stalker said...

gila la!!cmne nk kuakn duit klu itu tabung. +_+ kne guna bom ni.hahahah

YOUsoF said...

Ok buat² belum tahu..


Hmm rasanya ni tabung kot.. ;D

Kreatif, rajin betul si Ahmad tu kan..