Tuesday, December 6, 2011

Review : 7 Blog Yang Hot&Spicy

1st time aku buat review blog ni. Blog blog yang di-review adalah pemenang Jom Teka#1 ari tu. Jom pakat terjah dan kenali mereka. Mereka semua hot hot & Spicy taw taw.

1. Sharamli

*Rakan blogger aku sejak 2009 lagi..kot. Sekarang dia dh delete/private blog beliau. Tu pasal aku takleh nak tempe header blog dia. Aku suka bace blog dia dulu, sempoi dan banyak menceritakan konflik nya sebagai maksu dengan anak buah-buahan nya. keh keh keh.



*Blog Haz ada info info hiburan terkini dan sedikit mengenai diri dia sendiri. Sesiapa yang mahu mengikuti perkembangan hiburan terkini, buleh terjah blog si Haz ni. Ekceli aku pun baru je follow blog die semalam. hee.



* URL blog dia lebih kurang dengan URL blog aku. Rajin tukar header sokmo, tapi sume header dia comel comel. Blogger, Anamizu pun baik dan ramah. Jom kenal dengan Cik Ana ni.


* Blog yang dimilik oleh dua blogger - Jue & Hanie. Sesuai dengan nama blog- Berdua Lebih Baik. Mereka sangat sempoi, baik, peramah, rajin membalas komen. Kawan baik, tapi berbeza personaliti. Kalo nak kenal-kenalan buleh g terjah blog mereka. Tapi takleh nak ngorat ngoratlah coz si Hanie tu dh kawen, si Jue lak dah ade buah hati. hihihi.

pstt. semangat ko Hanie, siap zoom lagi gambar tu. baguih3. keh keh keh.



* Blog yang penuh dengan ke-poyo-an. keh keh keh. Penggunaan ayat yang sempoi. Aku suka jugak terjah blog si Kay ni. Entri simple tapi kadang2 sarat dengan mesej-mesej penting, banyak jugak isu-isu semasa yang dibincangkan. Kalo terasa nak kongsi pendapat dengan si Kay, buleh la terjah beliau ye ye!



* Dia ni junior aku kat usmkk. Amek kos Sains Sukan. SO, blog dia ade share tips tips badan jadi sihat. Nak taw lebih lanjut, boleh godek godek blog beliau.



* Blog ni pun aku baru je follow. So far, aku usha usha, best jugak melepak kat situ. Si Ezad ni pun peramah, entri yang simple tapi banyak info dan tak panjang berkilo kilo meter. Jom usha blog si Ezad ni lagi.



pst. klik pada nama, kalo nak pergi terjah blog diorang.


31 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

ohsem

Daddy Cool said...

Nak kena terjah jugak....

MohdHaz said...

thanks lea XD

nnti sy terjah ehehe :)

Tukang Karut said...

lepas ni blog aku pulak ek...

dill said...

awesome! (tiru Ilham)

dill.

Wadi AR said...

blog aku mane?

YOUsoF said...

3, 4, 5 sentiasa dilayan kerana menepati citarasa hamba.. ;D

Bella Bell said...

ni bila nak review blog aku. haha.



kebanyakannya aku kenal. nak- nak budak jue and hanie tu. huhu.

Zatul Fakharuldin said...

waaaa. ni sume blog list org yg hebat2 ni.

aqmalazmi said...

bila nak review blog saya?
:D

soooooour said...

where's my blog....hurgh!

Juliet_iRa~" said...

hihihi..igt review 1 entry 1 blog..

kekekeke..;p

ABU said...

wah untungla diorng kena review.. aku bila pulak hahahahha

Hanie_Dew said...

waahhh..kelasss kau Lea. siap review 7 sekali. aku teka tepat ke..hahahahaha...well..you know me..kekekekeke

siyes aku zoom.pastu pelik napa kat tengah tu ada bentuk segi empt cat lain.

thanks tau susah susah aje buat review. len kali buat panjang lagi. muahahahahha...ops! larriii jueee..

Lia Irdelia said...

sila buat teka-teki lagikkk..
heheheheh..

semutsengal said...

weewiittt,

bergaya dan disukai ramai.

kura said...

haa betul ckp wadi tu.. blog kami mana? blog kami ohsemmmmmmmm. kurakura... haha

Rtp Farra Arisha said...

the superb blogs ever..:)

Atiqah Wadiah said...

ahaksss~kita direview lah..mekaseh kak :))

kim heeruul said...

yang atiqah wadiah u mcm pernah masuk.
blog gua knp tk ada ? keh ke hekh

Woofer Storm said...

nak kena terjah blog2 cun ni..hehhee

follow sini^^

ILA HonEyBuNNy said...

okeh....

jom terjah....;-)

sara pedrosa said...

header diorang sumer lawa2 la..jeles waa

Ezad Skytech said...

hee...thankz sebab review blog..

#tak sangka betul pulak tekaan tu..:)

shahrazali said...

review blog sy plak...hehe...utk sje2..

Iffah Afeefah said...

wuarghhh xbetol

Abg Stalker said...

mcm ayam kepsi depa ni. :D sy nk kenal dgn depa sume ni..ustazah dan ustaz.hahhaha

Saiazuan said...

huyooo..hanie n jue ad dlm senarai, rsanya 2 je blog yg dlm senarai tak pernah terjah

Wanie said...

harusla serbu..hihihi

fndrocka said...

pergh..segmen terjah

anamizu said...

wow!!! blog daku terselit disitu! weeeeeeeeeee~~~ TQ lea!! muahhhh =P






luv,
cik ana