Wednesday, January 18, 2012

Kan Kukejar Cinta Kamu.


Aku baru je abes bace novel ni,



Novel baru Fauziah Ashaari, penulis Ombak Rindu
penuh dramatik, romantik, ghairah (err?)


sinospsis citer

Perkahwinan si gadis dengan si teruna di oversea tanpa pengetahuan keluarga. Hakikatnya kedua-dua keluarga mereka saling bermusuhan dan saling membenci. Nak dijadikan citer, balik je Malaysia, si suami eksiden dan lupa ingatan. Pastu si isteri terpaksalah goda balik si suami nya. Bermacam halangan yang dihadapi si isteri.

lebih kurang camtu la citer dia, malas nak citer panjang-panjang. ngeh3.

Nak tau lebih lanjut, buleh klik SINI

Kalo rasa berminat buleh dapatkan di pasaran segera. Tak rugi kalo beli. Memang best.!

Tertiba tolong promote, manalah tau kot2 si Fauziah tu nak buat filem lagi novel ni, bulehlah amek aku jadi pelakon. har3. Tapi kan, sorry to say, filem Ombak Rindu tu tak best pun. Mungkin, sebab aku dah bace novelnya, so dah taw jalan citernya. No suspens. Nasib baik aku tak g tengok wayang, kalo tak membazir je duit aku. huuu

Oh ye aku tak beli pun novel ni, pijam je. Kawan aku yang beli, tapi aku yang rasmi membacanya. Baikkan kawan aku tu...

Jadi, lupakanlah hasrat korang nak pijam novel ni dengan aku.



LALALALA~




35 comments:

Rtp Farra Arisha said...

kedengaran best sinopsis novel itu...emm...

nazira said...

cm bez la.. nk cari la nanti.. huhu..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Anak Wak Mail said...

novel??tak de maknanya nak pinjam..sebab aku malas baca novel..haha..:P

Pendamba Mawar said...

baru je nk pinjam.hahaha

KaK LimAh Si SupiR said...

xsuke bace novel :P

justin lover said...

haha...lia, sudah2lah tu ckp sal kawen...haha^^

Iffah Afeefah said...

De je kt gn
nk bace tatau bile

Hanie Dew said...

ishh tak malu betul rasmilan novel baru orang. macam best plak review ko ni. nak singgah Kinokuniya balik pas jumpe jue.

dill said...

saye pun bace novel ombak rindu tu je. tak de perasaan nak tgk filem. haha

dill.

Pocket said...

eh! macam plot .. while u were sleeping jer :D

anyway.. kreatif nya jalan citer :D

Nurul Iman Rosman said...

ehem-ehem, macam best je novel ni.
esok nak cari lah, haha, semangat! :D

si robot comel said...

sokong tang ombak rindu tu,tak feel,tak nangis pun.

Gua said...

Fauziah Ashari kalau buat novel memang terbaik. :)

Ezad Skytech said...

sy paling lemah baca novel tebal2 ni...hee~

ahleong said...

heeyarghhh...heeyarghhh
kejorrr kejorrr kejorrr
cintamu...
ngeh ngeh ngeh
walopun tau bukan miliku..
ate ksmpulannyer
idak payah ler beli novel nih heheheh

Tukang Karut said...

ghairah????


nak pinjam!!!!!!!!

Apik Pehe said...

alaaa..baru jer terniat nak pinjam

Princess Feyqa said...

mcm best heee agk2 blh beli pki baucer tak? heee

Aqiim said...

hurmmm~
mcam menarik~
hehehe

Saddila said...

nak beli ! kan dapat vaucer :)
hehee hajat dah ada ni .

Cik TeN10 said...

perghh !! dgrnye mcm best jek.. jalan cerita yg dasyat jugak ni.. tba2 je mood nk bce novel yg dh lma ditinggalkan dtg balik.. uwaa mna nk dpt novel melayu kt japan ni.. balik mesia nt kena terjah mph la ni!! huhu

Lia Irdelia said...

owhhh....
peminat nobel upenyer kita yerk.. :)

syrupmasin said...

lahh..pinjam je?? haha

Lifesaver Hamzah said...

wow!menarik!menarik!akak ada banyakkkkkkkkkkkk novel..nak pinjam?

Lea Isnawi said...

kak lifesaver: err ayat mcm memerli je. hahaha

TK: amboi ko..sebut ghairah. nak terus...

Jue said...

aku skip bc beberapa yg ko tulis sbb aku nak ckp "tak kire2..nak pinjam jugok!" haha

Din_diet said...

agak2 kalau ada produser filem nak adaptasi novel yang ni, dia bagi tak? haha

missSenget said...

bab goda2 tu mcm best je..


errr...

Paris Lipton said...

baru beli pon onbak rindu tu huhuhuhu

Teenager Housemaid said...

whoaa..mcm best je..nak cari jugalah nanti..:D

Atiqah Wadiah said...

mcm menarik je citer ni..boleh g beli nih guna baucer..hiks :)

ABU said...

wah rajin baca novel..bagus bagus.. mmbaca jambatan ilmu..

budakampung said...

dah lama tak baca novel..hikhok2~

gua pon biasanya pinjam jugak..tak kuasa nak beli~haha

biela bell said...

aw2..goda suami balik tu..ehem!!

betullah..nsib bek xtgok ombak rindu kat wyg..klu tak siyes rugi! tapi siyes la..cter ombak rindu tu mcm cter porno versi msyia..adoii.pssstt! rahsia taw kak lea.. ;p

Juliet_iRa~" said...

wah mcm menarik!

leya suka bc novel gak ea..ngee