Wednesday, February 1, 2012

Putih bersih

Assalamualaikum wbt.


Baru je siap pasang header baru. tukar baju baru. perasan tak? perasan tak? *wink wink*

Motip tukar?

sebab aku rasa header lama aku tu macam kanak kanak ribena je -.-"
umur dah layak kawen, tapi pakai header macam kanak kanak, rasa malu pulak den.
jadi dari malam tadi sampai pagi ni, sibuk perah keringat tulang 4 kerat untuk buat header baru

dan akhirnyaaa...




















-seperti anda perhatikan di atas-


ingat aku nak tempek lagi ke header, padahal sah sah korang boleh tengok kat atas tu.ngeh3

Percubaan pertama membuat vektor diri sendiri. Jadi jangan dihina. kenapa jari bengkok bengkok. halus pulak tu. kenapa dan kenapa.

biarkanlah ia begitu.


Saja aku pakaikan baju putih pada blog supaya nampak bersih gittew. Putih pink. Macam puteri UMNO ISLAM tak?



err tapi kan, ok tak wajah baru blog aku tu? komeng komeng.





oh ye, terima kasih kepada Hanie Dew, Justin Lover, Adilla Saddam, Abu Huzaifah & Hakim kerana tolong komen kritik puji dalam process penukaran baju ni. Untung ada rakan blogger yang prihatin ni.


29 comments:

Akim Iqbal said...

Perghhh setailo..

-✿Ayu✿- said...

simple but nice! ajar la ayu bt vector gk...

Aien Not Alien said...

header nampak matang! hehehe..


cantik...pinky white ni.. :)

[sutera kasih] said...

suka baju baru ni..putih bersih :)

Phat said...

berbakat betul la lea ni

miss Fyqa said...

suke header baru.. hee~.. lawa.

Hanie Dew said...

wah wah..header baru la. baju pun dah klorox jadi putih.rajin bebenor tuan blog ni.

pinky white.sweeeettt..

cik najihah said...

pewitt hihi

Saddila said...

okay dah ! dah tukar kan ?? ha jom la kahwin ngan dila :) agagaga

O CIKTEDDY said...

putih + pink = ayu
keh3,,bersihnye..nk tlong ktorkan boleh?aish,jhatnya cik..gurau jek..omey dh skrg,header fuyoo!

biela bell said...

hahahahha..ceh.baru nak komen kenapa tudung,jari senget2..unik jugak mcm tu kak lea.heheh

Lia Irdelia said...

eh,eh, sama macam kamu laa,, hehehhee

pandai kamu buat yer..

but, look nice!

:)

missSenget said...

ha'a..nk gak bljr buat vector..

ajar pat..!

YOUsoF said...

Waah... Nice try.

Mula² aku tengok muka then terus tengok jari runding tu.. hehe

Putih itu suci, diarikehidupan-saya.blogspot.com itu blog Lea Isnawi.. ;D

Paris Lipton said...

suka org lidi, tulah ingat nk header muslimah xreti buat....ok la comei je..

Balat said...

putih nampak ohsemm ^ ^

khairul akmal bin azman said...

wah2.
cam blogger retis da..
gempak banner!

hassy chan said...

cntik la banner ko.. kalo ak, konpem xleh wat cm tuh.. cm ne nk wat weyh?? hahaha

Cik TeN10 said...

ok sgt dah ! simple dan kemas.. :)

psstt.. alaa.. xsuka ke ? tp cerita ni lain dr yg lain tau.. banyak pengajarannya.. filem tu adlh gambaran kejadian gempa bumi dan juga tsunami yang melanda Acheh pada disember 2004 dulu.. kalau ada masa tengok la.. :)

khairul akmal bin azman said...

thumb up aw

u de bakat dlm penulisan

khairul akmal bin azman said...

kay pun kalau free baru update..
x addicted mcm dulu da..
skunk da keje..
kurang o9 da

delarocha said...

ok la tu

syafiqakarim said...

hamboi..kemain cun lagi

Mohd Norafzal said...

cantik..kalau pakai baju hujan lagi awesome :)

Hiro said...

lawo dan kretif.

Tukang Karut said...

owh! baru perasan!

dill said...

lawa :)

dill.

Eza Boom Boom said...

cantik! yang penting cepat loading je.. :)

Juliet_iRa~" said...

buat sendiri ke?bagus2..heee :D

niceee..ira suka..