Wednesday, February 8, 2012

Jom Pakat Serbu Pizza Hut

Assalamualaikum wbt


Tawaran khas hari ini untuk penggemar pizza hut

Hanya HARI INI ok? dari 11am - 11pm

Apa lagi? jom pakat serbu




aku izinkan korang print kupon ni.

oh ye, aku bukan pekerja pizza hut pun, sesaja buat iklan tak berbayar.






kata hati Lea: Nak redeem kupon ni, tapi takde orang teman. Family lak jenis tak suka pizza. Alaaaa......


49 comments:

nanad said...

jom nanad temankan lea ;D

Princess Feyqa said...

adeh family ade 3 org je xmampu nk perabeh haha

S H I T E Q said...

jommmmmmm!!!!! ;P

Niza Romli said...

Wow! tapi tak rasa plak nak makan pizza...huhu

miss Fyqa said...

jom pi makan sama2.. hee~

si robot comel said...

pergh,tapi sayang harini kelas full tak boleh nak pi redeem sedih.

♪ cik katak ♪ said...

hahahaa aku suka spagheti je weh.. :)
jom2 lepak kuantan

Aien Not Alien said...

jap lagi print...nanti g mamam...hehe

YOUsoF said...

Kenapakah cuma satu hari?

Lea Isnawi said...

buat byk hari kang,diorg bankrup pulak

har3

cik najihah said...

makan pizza sampai lebam nhahah

Phat said...

lea redeem la pastu bwk dtg kuantan hehehe

Lea Isnawi said...

phat: amboi! hahaha

Ujie said...

best tu..!
tapi akak berdua je dgn suami..hmm.

J.Syazwana said...

dah tak minat piza hut.
suke dominos piza.
nyum2.
hehehe

Cik Bambam said...

full lar pizza hut hari nie! huhuhu

Cik TeN10 said...

nasib baik kt sni xde pizza hut tau ! kl x dh lama dh print byak2 buat party kt lab ! hahaha :D

KaK LimAh Si SupiR said...

xmampu lg skrg ni..byk nk kne gne duit T_T

*kalo lea blnje pasti syokkkk :P

syafiqakarim said...

xde member lak nak ajak :(

biela bell said...

cmne leh dapat kupon nie..nak jugak~~

hassy chan said...

wahhhh
nk jugak pizza.. memang tgh kmpunan nk makn huuuuuu

Cik tikah said...

sedapnya!!! dah lama x makan pizza.

sharamli said...

meh nak teman

CekbOlat-bOlat said...

wahhh.. GULP ! mnggemokkan.. =,="

cekbolat than napsu

Aqiim said...

jarang makan pizza~
hohohoho :P

Mohd Norafzal said...

bila nak banje saya plak :)

ZaroL said...

Gemok saya harini...weyuhuu. Thanks. =)

ZaroL said...

Gemok saya harini...weyuhuu. Thanks. =)

syahirooAhmad said...

JOm.. pakcik sediaaa menemani cik Lea.. kita habis kan ketiga2 keping tu...

P/s: tak tatot temuk terr....

Tukang Karut said...

xmboh... tengah diet!

syAzAnA said...

jom lah bawak syaz teman lea makan. yummyyyy. hik3

Ezad Skytech said...

hee...jom2..lapar pizza ni...haha~

Iffah Afeefah said...

ermmm sedapnye

nk g pizza tetibe

Lia Irdelia said...

saya juga sudah kenyang makan pizza ini..

delivery saja... :)

xila riston said...

cehh bru nak terjah ><"

kim heeruul said...

adeh.. duit dah habis la plak...

Arra Ahmad said...

dapat gak kupon nih..hehe

Princess Nusy said...

bestnye..^^

cik kiwi's said...

serius ke boleh print ni yang?

ABU said...

blh print er.. bagus ni hahaha

~SaL IjOu~ said...

ntah bila nak pekena pizza lagi ni~ huhu

budak penjara said...

iklan je buat ape..belanja la

naiemah_ramli said...

jom akak..bawa naiemah..lapo ni ha..hahaha

Woofer Storm said...

bila nak belanja kita?ehheee

ayie said...

huhu lapar

O CIKTEDDY said...

mesti geng2 pizza bayar kak lea buat iklan ni..haha

Khuzrin Kamarudin said...

Ingat dengan cara ni boleh buat mereka ambik kau bekerja dengan mereka? Ngehehehe..

Teesaz said...

titew ta pernah makan kat piza hut..huhuhuk..

Hanie Dew said...

aku kureng maan pizza tapi aku suka cheese baked rice.