Sunday, April 29, 2012

Halal Haram








Kot-kot tu semua alasan sebab takde duit nak belanja makwe. Mulalah jadikan soal halal haram sebagai isu. Yelah, kadang-kadang benda yang kena keluarkan duit semua HARAM, benda yang FREE, tak fikir HALAL HARAM dah.   #jangan amek serius, just pendapat suka suka. kehkehkeh. 




Apa-apa pun



Ingat ye! Jangan PEGANG-PEGANG *sebut ikut gaya Suhaimi Mior Hassan sebut dalam lagu Kalau Berpacaran*  Tunggu dah HALAL, baru boleh PEGANG PEGANG. 


aum. 



kredit to: DoodleDakwah.






30 comments:

kura said...

haha... sedih begini. jangan bercinta lah senang cite nyee. hehehh

Sarah Mohd Saleh said...

hahahah...tp ade btl la tuh kebenarannyaaaa ;D

ZWAN SABRI said...

klaw sentuh sikit2 boleh? errkkkkk... HAHA

Din_diet said...

haha.dia 'terlepas pandang' kot.

Aien Alien said...

usah bercinta bak kata kekura...haha.. nikah dan bercinta senang, halal :D

cik ika said...

huhu..terbaik la..

Rara Nasiha said...

terbaik. takda duit cakap jela kan. hehe

LaLa mhdnor said...

mesti ada yang terasa ni :P

si robot comel said...

semua je nak pertikaikan halal haram,yg awak pegang tu tak haram?hahaha.

anis madu said...

aku syak laki yg dok pegang2 awek dia tuh tak serius pun dgn awek dia. sbb dia nak tinggalkan awek2 dia awal2 lah, dan sebab dia taknak pun awek dia jadi bini dia nanti, tu pasal lah dia pegang awek dia. kahkah!

hare betei. haha!

Niza Romli said...

ahahh..betul3. rasa takda duit tu. pegang tgn awek tak pikir haram plak eh..

NIZAM said...

fuh. pedas tu Cik Lea. tapi mmg kenyataan kan camtu. pahit utk ditelan.

iema ackles said...

hihi...
biasala kan nafsu...

Boni JLL3 said...

hahaha..kartun sindiran yang sangat best

aShaBuLz said...

sangat suka entry ni. tarbaik!! huhu

miss Fyqa said...

i loikee.. suka entry ni.. pegang2 x hengat plak halal ke haram.. hishhh.

cik najihah said...

setuju..kalau bab makanan haram ni laju je..tapi kalau pasal bende tu..x peduli pon

Atiqah Wadiah said...

kesian awek dia..apa pon x dpt..hehe :)

Khuzrin Kamarudin said...

Kenapa muka dia macam shin chan? (-_-")

Harrrrrrrrrrrooommm woi! Harrrromm!!

afzalsukasuki said...

bila leh pegang2?aww hahaha

Edy Zaidi said...

haha...duduk renggang2 yer

[sutera kasih] said...

tangkai jering bebeno hehe

justin lover said...

haha..kesimpulan kedua..cari laki kaya...yeyeh...haha^^

Myra Azraff said...

haha..okey,legit jugak komik tu..xD

khaifaiz said...

hahah... aku dah dpt idea...

Eza Boom Boom said...

kena jaga batas kalau berpacaran.. hihi..

aimie amalina said...

hehehe
comei mesej ni :)

heeee



suke2 :)

p.s: lea! mie kat kepong skrg ni..keje dgn syarikat kontraktor elektrikal :)

ABU said...

tapi sekrng buat dek je.. pegang2 bagai..

Adylia Qarissa said...

hahahahaaaa...kartun nie memang ditujukan untuk mereka yang tak ada duit belanja awekkss.. jujur jer la cakap tak ada suit kan?? ;p

Hanie Dew said...

huhu ada mesej yang sentapdotcomdotmy di situ.