Wednesday, April 4, 2012

WW # 11 : FORMULA CINTA.

 Assalamualaikum wbt.









kenal hafal formula neh untuk menghasilkan LOVE yang CANTIK. 



I LOVE YOU. 



erm. 




42 comments:

justin lover said...

hahaha...ni nk jwb soklan add maths spm ke pe ni?? comel^^

Asrul "iLham" Sany said...

tgk pasal number2 ni terus rasa cam nak pengsan....

Zakaria's daughter said...

mcm addmathhhhhhhhhhhhh lah pulokk,
aisehh. dah r terror admthh.
lalalaa.

♪ cik katak ♪ said...

kikikiki
patotlah aku failed buat lobe perfect :P

Syazwan Che Deraman said...

kementerian pendidikan patut masukkan benda ni dala silibus.
kihkihkih.

cantik cantik.

si robot comel said...

adeh kena ingat formula ni,tampal kat dinding kena ingat,kehkeh

Phat said...

x suka math sekian

Ezad Skytech said...

haha...mmg tak la nak hafal formula ni...haha~

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh..

sakan formula neh...hehe..:)

Aida Omar said...

kalau tak nak hafal gagal tak exam rasa2nya? aahaha

Chuu Muqhlis said...

xsuke la menatam kire2 ni :(

Cikpuan rara said...

tgk je dh pening.hehehe

wanmirara said...

amboiii, malas na cinta2 lah cenggini. taley tgk formula. fobia. hahaha :D:D

Hanie Dew said...

tu formula mau apply pigi mana. dlam photoshop ka atau dalam itu hati ka.

hassy chan said...

fobia da ak tgk formula tuh sume hahahahha.. adoiii..

chemay said...

iloveyouahmad.
ehhh
:-"

lisa said...

Kreatifnya. hihi :D

lisa said...

Kreatifnya. hihi :D

syahirooAhmad said...

tudiaa.... ape nama fomula ni ey...dah lama tinggalkan sekolah.. lupa suda......

onie said...

Trigonometric functions best wei, aku suka bab ni la kalau math,haha..... dunia math ni sebenonya macam-macam kita buleh create :)

Paragass said...

gaa...kalau cinta diapplikasikan dalam math. aku pasti semua orang dapat A+!

salam kenal =)

xila riston said...

tipu ahhh
ko caye eh?
;p

Aqiim said...

ni mesti tuju kat ahmad ni! :P

Rara Nasiha said...

bab bab menghafal ni yang malas ni. hehe

miss Fyqa said...

haaa..kena hafal formula ni..hehe :D

Encik Fikhri said...

sape la keluarkn equation ni.mesti dr love ni..

TiraPengemis said...

i lab u t0ooo auwwww

cik najihah said...

mak oi mmg x lah nk hapal kan..hahahah

kai said...

btol punye banyak formula...
umur da meningkat ni da xleh masok da dlm otak..
full da hard disk..

=Tinggalkan Link Anda Untuk List Blog Saya!==

http://list.encikkai.com

wasabi onee-san said...

aduhh, maths... love maths failed la.. aiyakk..

sara pedrosa said...

pening2!!
malas aku nk kaji..wohaaa!

hafiz hafizol said...

love u to.. uekss. kbai

CekbOlat-bOlat said...

nehhhhh.. love-love versi math

MaYa MustWany said...

fuhhh rsa tetap tak leh gak ni..huhuhu

nur_za said...

sush yer nak hafal..hehe

Bidadari Syurga said...

alah.... maknanya apa? eeeeeeeeeeeee

Izz Faizah said...

ermmmmmm...tnak ingt addmath lg..hahaha

najmi^^ said...

ekeke..creative <3

Saddila said...

alaa alaaa alaaa susahnyewwww kakak T__T

Boni JLL3 said...

pergh..terbaikk.. formula yang terbaik untuk mendapatkan hasil yang terbaik

dill said...

oh. macam susah ke formulenye

dill.

Jue said...

tgk nombor je aku trus pitam hahaha
tp comel2 la love tu
i lap u tooooo haha