Thursday, May 31, 2012

Minat akan si dia tapi malu?

 

Dapat mesej dari CelcomExtra,



RM0: Minat akan si dia tapi malu? Hantar ON PICKUP ke 32882 0.80/SMS. Hantar OUT untuk hentikan. Info: Zed Mobile@0327805255


macam ni pun ada?


ok, siapa siapa yang ade crush, tapi malu nak gtau, malu malu kuceng, apa lagi boleh lah hantar ON PICKUP kepada nombor yang tertera di atas. 

kehkehkehkeh. 





kata hati LEA: Agak-agak kalo dah hantar ON PICKUP tu apa jadi eh? 



 

20 comments:

aimi said...

blh cye ke bnde2 gni????

Boni JLL3 said...

hahaha.ni semua pembaziran ni..ada je idea2 dorang nak makan duit orang.haha

btw lea tak ada minat sesiapa ke??hehe

Encik Atan said...

taip ON SENGAL dan hantar ke tepi...


Gua slalu dpt bnde2 cengini...

Eza Boom Boom :) said...

haha :P lawak je.. Hee, bazir kedit je...

kura said...

apa jadi? jadi lg mcm gileeeeeee kot. hahah

si robot comel said...

cer kak lea try hantar dulu, nnt bagitau kitaorang :P

sis92 said...

tak payah pecaya n layan benda ni ..kat tb tu pun sama melambak

miss Fyqa said...

selalu wat xtau jer benda2 cam ni.. hehe

Cik tikah said...

pernah gak dpt mesej mcm ni. selalu. kadang2 sakit hati je.haha

♥ NurShamira ♥ said...

haha .. sape la si dia yg malang tu :D

ABU said...

bnyk sms yng mengarut kan.. yng soh beli sidi blue pun ada.. sengal..

Tukang Karut said...

confirm duit topup kena telan...

akuamir said...

hahaha,, ape punye,, ni tipu dak dak kecik skola rendah bole la,,haha..

XD

Atiqah Wadiah said...

celcom ni x hbs..nk taip ONCINTA pon bolehh..haha

Juliet_iRa~" said...

msti dia bg tips2 y konon2 berkesan laa..

tp mampu ke nak buat?ahhaa ;p

xyh buang duit la lea..baik bg ira meh..hehehe

Qaseh dalia adelia said...

erk xpayah lah yunk .. bazirr je hehe

biela bell said...

rasa sangat sangatttttttttttttt sangaaaaaaat menyesal sehingga tak tercapai akalmu..keh3x

cik ika said...

smpn je kadit tu wat tpon fmily..hehehe

Hanie Dew said...

pe kate ko cube then ko share la result kat blog. hehehhee...at least ada jugak org discover bende ni. kan kan kan.

onie said...

celcom ni rasa nak penampo je kan......