Friday, May 18, 2012

Terima kasih Korang!



Setelah hampir 2 bulan menunggu, akhinya semalam keluar jugak keputusan Penilaiaan Individu Bomba (PPIB) yang aku sertai bulan 3 hari tu. 


dan, alhamdulillah, aku LULUS.





Mungkin dah basi sedikit kot, berita baik ni. Sebabnya semalam aku dah pun tempek kat fesbuk. Ahh, tapi lantaklah still nak tempek kat blog jugak. ngeh ngeh ngeh. 


Ramai sangat yang mengucapkan tahniah kat fesbuk. Thanks eh korang dan sori jugak, mungkin aku tak sempat nak reply komen korang. Cuma mampu LIKE, harap jangan majok majok manja ye.  


*********************


Selain tu, aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada family, kakak & abang ipar, ahmad, rakan satu kos, adik adik junior, lecturers, rakan satu usmkk, rakan sekampung, rakan rakan blogger dan mereka mereka yang terlibat yang telah banyak bagi support bermula dari aku pergi ujian fizikal & kecergasan tahun lepas sampai lah ujian kedua ni. 


Thanks sangat sangat 


Tak sangka aku dah sampai ke tahap ni. Tinggal satu lagi langkah untuk kejar cita-cita aku. Tinggal menunggu surat panggilan untuk temuduga pulak. Selepas itu, inshaAllah boleh join team bomba kalo berjaya. 








kata hati LEA: Cepat dapat kejar cita-cita, cepat dapat kawen. heee. 



40 comments:

Aqim said...

sama2!
tahniah lagi!
hehe :D

Gen2Merah said...

tahniah lea (",)

Syazwan Che Deraman said...

Tahniah!!.

by the way,
kat tempat wan, ada cadet bomba.
mereka bakal pilot heli.

Cik Lia Lomi said...

tahniah2!, lepas ni boleh jadi ahli bomba ke???

miss Fyqa said...

tahniah again.. hee~

Selendang Merah said...

taniah.akak lea..:)

Boni JLL3 said...

wah!!! tahniah lea!!! saya doakan awak berjaya mengejar cita2 awak tu ye!! amin

Uncle Jonni said...

tahniah... huhuhu

NIZAM said...

TAHNIAH! smoga berjaya capai dua2, keje n kawen. hehe. :))

M Fizan said...

tahniah! orang ke-1000? tak kira. congrats! wish the best for your future. :)

Diana @ BKKC said...

tahniah! nak menyertai bomba Lea.. akak takut sgt but bomba ni..takut kena tolong org mase eksiden ..kebakaran n bla.bla..bla..

ade kwn akak keje bomba,tp kalau pompuan lebih kepada jg office/balai Lea nt tak tahu bhgian ape pulak kan?

ZWAN SABRI said...

WoW! Tahniah! :)

Tukang Karut said...

one more step...

Lea Isnawi said...

Lia


InshaAllah kalo lulus temuduga, boleh la jadi bomba..hihi

Lea Isnawi said...

kak Diana


Target nak masuk dalam bahagian Penyiasatan Kebakaran, hopefully berjaya :)

Aien Alien said...

tahniah Lea :D


lamanya tunggu ek...2 bulan tu, so AADK pun sama la ek..fuhhh menanti lagi :D

aiNa yaZiD said...

alhamdulillah~! congrate dear. =)

Bapak said...

tahniah, teruskan usaha mencapai cita-cita, tinggal selangkah je lagi tu.insyaAllah...

YOUsoF said...

Tahniah²! Serius kitaorang tumpang gembira dekat Lea. ;)

Syukur pada-Nya sebab permudahkan jalan..

Mishter Izwän said...

tahniah di ucapkan . good luck yg akan dtg


1st time here. feel free to visit speechless009

Niza Romli said...

tahniah lea :)

Elysa Sofia said...

Tahniah k.lea!! :)

Bella Bell said...

semoga ko berjaya kawan! insyaAllah.. aminnn



weyhhh. dah nak kahwin jangan lupa ajak aku :)

xila riston said...

tahniah! mesti dapat punya capai cita2 lea tu hehe

biela bell said...

tahniah kak lea~~
semoga cepat2 kawen..heeee~

Gadis said...

tahniah...=)

ABU said...

Tahniah... Hebat la awak... Good luck Utk interviw pulak pas ni.. Semoga cita2 anda tercapai..

syahirooAhmad said...

ur r welcome!!

hahah.. tetibe terperasan...


gudluck lea.. :)

si robot comel said...

tahniah kak lea, tinggal lagi satu langkah je ni,go go go caiyok!

Zakaria's daughter said...

yeay ! alhamdulillah!
congratsss okayy sis.
buleh belanja makan nasi lemak.
oyeahh

chemay said...

all the best lea..
moga cepat dapat kejar cita2 tuu and moga cepat kahwinnnn.
:P

Cik TeN10 said...

Omedetou !! :)

aimie amalina said...

weeeeee
sayangku...
aihh terlmbt plak sya..hehehehe


tahniah!
tahniah!
tahniah!

hihihi..sgt bertuah..semoga dilimpah kan lagi rezeki :D

Sally Yatiey said...

Tahniah ya :D

blog-tips-kurus said...

Selamat Hari Bomba!! hihi!

Kancil 8349 said...

tahniah

Hanie Dew said...

aku dapat rasa ko akan lulus interview tu.. hehehehe..in shaa allah..

doa bebanyak.moga dipermudahkan.

n3 basi pun basi la..ad jgk yg takde fb ko nak baca gak kat blog kan.

♥ farhana ♥ said...

wah2...thniah yeee :)

iema ackles said...

tahniah lea ^_^

khaifaiz said...

tahniah...