Wednesday, May 23, 2012

WW # 12. Spoil Mood Jiwangan

 




Kesian si awek tu, baru nak beROMANTIKa de Amor sikit. 

ngeh ngeh ngeh. 

Pernah jadi kat korang? 





# entri tiada kaitan dengan si penulis. Gambar curik dari SINI. 

Comel2 doodle dia. 



 

23 comments:

justin lover said...

haha...lain kali jgn msg pkwe tu, biar padan muka dia...haha^^

yeahhh...1st komentar lg, haha^^

Syazwan Che Deraman said...

kihkihkih,

Atiqah Wadiah said...

mmg nyirap kot..kita tulis kemain pjg,dia reply 2 ketul ayat je~huhu

Gadis said...

maybe yg lelaki tu x romantik kot...=)

Selendang Merah said...

kah kah kah...tu lah realitinya...tapi sm romantik..erkk..:P

delarocha said...

org tu tgh bz kot

Gen2Merah said...

sebenarnya si lelaki tu sayang juga. Cuma dengan caranya yang tersendiri... tau lah kan, lelaki mostly mmg tak tunjukkan kasih sayang sepenuhnya dari luaran. hanya dalam hati dia je yang penuh maknanya... cewahh..

org pempuan kena lah mamahami jiwa lelaki kan.. hehehe

Iffah Afeefah said...

mmg spoil

tapi laki mmg mcm tu kan

Hanie Dew said...

tak pernah.

yeeeee kee takde kaitan dgn penulis..cam tak caya je.dah la suke cina lompat lompat..hahahahahhaa...adei...sakit perut gelak.

Tukang Karut said...

erkkkk....

sis92 said...

ececeh takdak kaitan ke..uweeek tak nak percaya ahaha

O CIKTEDDY said...

x penah pon..kah3

Lia Irdelia said...

giler bengang.. wahahhhaa

si kiut lavender said...

hek..
setakat nih belum lagi
kalau kena memang tuh first n lastlah...law dia buat romantik2 kita wat tataw jerk...=_=

Lea Isnawi said...

hanie dew


ngek je ko...HANTU CINA LOMPAT LOPMPAT laaaa..


HAHAHAHA

si robot comel said...

tak pun reply camni : K
hahaha

kura said...

tak pernah jadi sbb tak ada awek lg. Eh. Eh!

Uncle Jonni said...

bf dia tgh sibuk masak kat dapur... tu yg x menyempat nak jwb panjang2... huhuhuhu

chemay said...

dulu dengan ex selalu jugak cenggini.
sentappp doplohpatjam~
T____T

iema ackles said...

uish sedey dowhh !_!

ir yien 9897 said...

hahaha.. saya suka lelalki jenis mcm nie.. biar syg bukan dari ucapan.. tapi sayang dari hati :)

Aien Alien said...

anggap jelah si DIA sibuk kalau balas macam tu...pujuk hati sendiri.HAHA

aimie amalina said...

PEENAAAAHHH!!!!
ha, amik ko, caps lock lagi
hahahahaha

geraaaammm je
tap tahan jeklah
malas nk kate ape
hahahaha