Thursday, July 26, 2012

Merajinkan diri hapdate blog.

 

Puhhh..setelah hampir sebulan plus plus baru terasa nak update blog. Heee. Ekceli stress bila bukak fesbuk, banyak sangat notty dari korang yang duk ping blog sana sini. Jeles pulak, aku jugak yang dah lama tak ping blog sana sini. Lepas ni, biar aku lak yang menimbun ke baboom kan notty fesbuk korang...muahahaha. 

#bajet aku akan beristiqamah je nak update blog hari-hari kannn. =.='

ok, sebagai entri permulaan, aku nak ucapkan salam ramadhan kat korang sume. Sorilah terlambat wish, dah nak masuk puasa ke 6 baru nak wish. Ala, tapi kira ok la kan...at least esok lusa tulat korang masih berpuasa kan kan.

So, di kesempatan yang ade ni, saya ingin mengucapkan


Selamat bangun sahur

Selamat berpuasa

Selamat berbuka

Selamat solat teraweh berjemaah di surau/masjid



di harap bulan puasa tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya. Dan marilah kita sama-sama mengaut sebanyak banyaknya pahala di bulan puasa ni. :)














psttt..ade yang rindu aku tak? harap-harap ade yang nak mengaku, kalo tak, majok sepuloh tahun takmo hapdate! hihihi



 

52 comments:

anif abdullah| AA said...

selamat berpuasa dan selamat kembali !huhu

isy, mana pergi jiran oi?? bertapa ke?haha

Masmira Masri said...

selamat berpuasa =)

do visit n follow http://myaleo.blogspot.com/2012/07/a-day-with-them.html

nanad said...

selamat berpuasa ^_^ nanad winduuu lea ;D

ABU said...

lama menghilang kan..slmt bersahur dan berpuasa jugak saya ucapkan..

Asyiqin Haulisah said...

selamat berpuasa jugak lea. saya rindu awak jugak. *ini serius. hehe.

Atiqah Wadiah said...

salam ramadhan jgk akk :)

ct kektus said...

ye ye

selamat berpuasa weh. jgn ponteng2 meh. hakhak :D

akem said...

selamat berpuasa! :D

syahirooAhmad said...

wah sama lah kita.. hampir sebulan gak tak hapdet.. jom lea, kita try rajinkan diri mengapdet ramadhan ni..

khaifaiz said...

perghhhh... rindu siot kt ko...

Asrul "iLham" Sany said...

selamat berpuasa juga :D

Cik tikah said...

mana pergi? diam je eh..

S H I T E Q said...

welcome back! for me and you. kihkihkih

HeNRieTTa JoSe said...

Salam Ramadhan....

khairul akmal bin azman said...

bulan ni nak terawih penuh..


nak cover dosa2 yg gua telah buat selama ini..


insya allah..

miss Fyqa said...

Selamat Berpuasa Lea.. :)

SoLy SoLicious said...

Selamat bangun sahur, Selamat berpuasa, Selamat berbuka, Selamat solat teraweh jugak ^^

Boni Kacak said...

akhirnya berupdate jugak blog ni!!! hehehe.. selamat berpuasa jugak awak.. semoga ramadhan kali ni memberi keberkatan kepada kita semua.. amin

Yousof said...

Selamat berpuasa, selamat beramal.. Baru puasa keenam, paling penting kita cuba dapatkan ramadan yang lebih berkualiti tahun ni insyaAllah..



Ok sebelum terlupa, iye kami rindu.. ;B

Hafizin Jamil said...

ada juga orang yang mengaku rindu..hahaha

Hafizin Jamil said...

ada juga orang yang mengaku rindu..hahaha

Lea Isnawi said...

HJ


ko taknak mengaku sekali?:P

Arpiiz said...

samalah kita, baru nak update blog..
salam ramadhan..^_^

hassy chan said...

sila rjinkan diri hapdet blog yeeeee... hahahahhaa

Lia Irdelia said...

salam ramadhan lia..
hehehehe... :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

haipp! pemalas update... :P

Tukang Karut said...

eh? hidup lagi?

aimie amalina said...

kekekeke
mestilaaahh ade org rinduuu meh ;)

selamat berpuasa syg!

laskar pelangi said...

Selamat berpuasa awak :)

khairul akmal bin azman said...

lea ko kje mane skrg?

onie said...

lama benooooooooo,udah-udah la simpan stok entri kat draft tu,cepuk kanggggg,hehe...... salam ramadhan lea :D

ஜ miss klanika ஜ said...

selamat berpuasa !

Juliet_iRa~" said...

selamat berpuasa lea :)

hihihi

si robot comel said...

selamat untuk semuanya juga :)

zulhilmi tempoyak said...

lea... tlg hap date kan skali bleh x... heee

tirahzairi said...

lea....senyap je kan...

#selamat berpuasa...selamat berbuka...selamat bersahur#

selamat hr raya skali leh? hihihi...

take care dear :)

merahitujambu said...

salam ramadhan dear

Nurul ain said...

salam ramadhan :)

Anak Wak Mail said...

aku rindu kau..jgn majok plsss..hihi..

selamat berpuasa buk!

Shawn Razaleigh said...

amboih lea, 1 entry abes smua wish lu buat hehe

anamizu kaito said...

ehem~ lamenye Lea hilang.. hehe
selamat jugak utk Lea ;)









Luv,
cik ana

blog-tips-kurus said...

nak seminggu dah ni... hihi!

Aida Omar said...

abeh la lepas nie berlambak la noti lea naik ping blog saja.. hehe. Salam Ramadhan lea :)

Semut Senyum said...

SElamt berpuasa///.. HAPPY BLOGGING lea.. betol tu tgok org dok ping sana, ping sini... rasa tercabar jugak. ehheh

piraaa said...

nak raya dah kak oii, muhun update :P

Ezad Skytech said...

selamat berpuasa lea...da masuk pertengahan Ramadhan da...sila update...heee~

LaLa mhdnor said...

salam Ramadhan & selamat berpuasa Lea :)

Hanie Dew said...

Oi.blog da bekarat.hahahahahaha..
Selamat kembali cik CSI.salam ramadhan.

Ash Give said...

booooo tak update...



larikkkk!! hahahahahahaa..

khairul akmal bin azman said...

hanie cakap blog berkarat da

syahirooAhmad said...

pls lea.. plss. hapdett..!!!

Yousof said...

Selamat berpuasa, selamat beramal.. Baru puasa keenam, paling penting kita cuba dapatkan ramadan yang lebih berkualiti tahun ni insyaAllah..



Ok sebelum terlupa, iye kami rindu.. ;B





Eh maaf² ingatkan entri baru tadi. ;P