Saturday, August 11, 2012

Kad Raya Warna Warni Untuk Follower Bertuah.!



Ehem! sedar tak sedar dah nak raya pun kan kan...

dan sedar tak sedar dah nak masuk 2 minggu ++ kan aku tak hapdate blog. ish punye pemalas...err

Sorilah bulan puasa ni, aku busy sikit dengan rutin harian sehingga tak sempat langsung nak berblogging ni..huuuu.

Tapi, kali ni aku nak mengumumkan sesuatu ni. Tahun ni, rasa baik hati plus bersemangat berkobar kobar nak bagi kad raya kepada pembaca setia blog ni.

tapi tapi tapi, hanya 20 orang saja.

kenapa 20 orang je? sebabnya...tak larat nak buat banyak banyak..hehe. Oh ye! untuk pengetahuan korang, kad raya tu adalah hasil tangan aku sendiri. kiranya handmade kad raya la ni..so..tak larat nak buat banyak banyak...20 keping ni pun dah semput~! So, harap kalian memahami..hihihi..

Setakat ni, aku dh dapat 13 alamat rakan blogger..tinggal lagi 7 je tempat kosong. So, kepada yang rasa berminat amat mahu dapatkan handmade kad raya dari aku, boleh PM address korang kat fb aku tau tau. Offer dibuka sehingga esok malam (Ahad) sebabnya, aku dah nak pos kad raya isnin.....lambat pos kang, lambat lak korang dapat....





 berminat ingin mendapatkan handmade kad raya ni, berwarna warni gilang gemilang ni. boleh PM alamat korang sekarang sekarang!


kalo rasa dah pernah PM alamat korang kat aku tu, toksah gedik gedik nak PM lagi ye. satu blogger, satu kad je. harap makjah..kekeke







36 comments:

Eza Boom Boom :) said...

Nak try nasib Eza la.. Hihi.. :)

onie said...

onie tunggu abang posmen je mai antaq kat umah,hehe..... rajinnya dia buat kan :D

Saddila said...

wahhh buat sendiri. awat dila tak nampak kale hijo kak?? kikiki

Lea Isnawi said...

kaler ijo reserve utk buat ketupat

kekekeke

Syazwan Che Deraman said...

nak tigo la!

♥mieza roslee ツ said...

kite nux jugax :)

Ezad Skytech said...

nak jugak...heee~

syahirooAhmad said...

saya nak!!! dah pm alamat kan kan kan.. boleh pilih warna? over hiks~

Lea. Mai shah alam roger k~ raya sini~

hassy chan said...

waaahhhhhhh!! kreatifnya ko... cun2 ak tgk kad hang.. hahaha

boni kacak said...

macam da lambat je nih..heehe

HeNRieTTa JoSe said...

Chanteknye...tp xde rezki rietta, rietta xde ac fb....slmt hr raya awk...

qasehraihan said...

kasik kakak mu ni satu..hehe

NIZAM said...

arghhh!!! kenapa saya terlambat tau ni. *kecewa*

Tukang Karut said...

kenapa ko tak nak hantar dekat aku??????

khaifaiz said...

diharapkan satu singgah di mel box sy

Anonymous said...

Yayy!!..dah dapat! :D *ahmad*

si robot comel said...

buat sendiri tu, cantiklah.

selamat hari raya :)

Alif Haris said...

alamak.. alif mesti dah terlambat ni. huhu

amir aizat said...

nak boleh, haha

Aien Alien said...

mesti dah cukup orang kan lea kann..huhu. macam lambat je. takpelah...selamat hari raya lea sayammm :)

man yusoef said...

macam dah terlambat jek nak minta...haha

the malay male said...

selamat hari raya

Zakaria's daughter said...

pehh. gajennyeee awekkk ganu buat kad raye. hihi.

# dila dah ada housemate awek ganuuu. jum speaking ganuuuuu ! lalala

afzalsukasuki said...

selamat hari raya aidilfitri, papehal jmpa kat kg je nanti ye :D *bajet sekampung lettew :P

Ash Give said...

tak pe la tak sempat dapat kad raya.. btw, sangt kreative ok.. aya beli je rm5 tuk 8 keping..

alang alang nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin.. semoga raya kali ni membawa seribu makna kepada lea sekeluarga...

Aida Omar said...

ala dah terlambat.. huwaaaa!!! :P selamat hari raya dear maaf zahir batin eh..

Uncle Jonni said...

dtg ziarah raya...

selamat hari raya tuan rumah...

Niza Romli said...

selamat hari raya lea :)

Atiqah Wadiah said...

halamakkk akak!!t'lepasss :(

missSenget said...

rajinnnnnnnnnnnn gila ko makcik wehh...

merahitujambu said...

alahai..cantiknyaa kad..salam syawal dear

chemay said...

ehem ehemmm.
*blogger bertuah dapat kad rayaaa hand make.
tengkiuuu leaa
<3

Pondok Usang said...

alaa.. nak laa jugak...

CekbOlat-bOlat said...

satu je nak cakap.. NAK !

semutsengal said...

byk nyaaaaaaa

afzalsukasuki said...

huhu tunggu kad deepavali plak.mesti ada free loceng nih huhu