Saturday, October 27, 2012

Happy Birthday



SUN LOVE SUNDAY
MOON LOVE MONDAY
I LOVE ONE DAY
AND THE DAY IS MY BIRTHDAY!


24 Oktober 2012 

Genap sudah usia aku yang ke-24 tahun. Dah mececah usia yang agak matang kot. Tapi masih belum punyai pencapaian yang memberansangkan. Masih belum punyai kerjaya yang hebat. Masih belum punyai suami, apatah lagi anak-anak. Fuh~! takpe-takpe, masih belum sampai masanya. Aku yakin rezeki dan jodohku akan tiba satu masa nanti. 

oh ye! aku juga berkongsi hari lahir yang sama dengan adik aku dan juga anak sedara aku yang sulung. Ish, sebuk je mereka nak keluar pada hari ulang tahun kelahiran..aishhh...



26 Oktober 2012

Birthday Ahmad. Untunglah birthday dekat-dekat, leh celebrate sama-sama.hihi. 






24 comments:

akem said...

woahhh sweetnya besday dekat2!
semoga berbahagia selalu :)

K O R I E said...

hepi bufday awak.
moga umo 24 ni awk dpt knl dgn jodoh awk ;)

zila manaf said...

wahhh sweet kan sape lahir 24 october kihkih hugxxxx

ct kektus said...

dah matang dah. cepat2 kawen. nanti dapat anak, biar sama tarikh lahir jugak. huhuu :D

ZWAN SABRI said...

Happy belated birthday and selamat hari tua.. semoga panjang umo n murah rezki.. :)

kura said...

happy birthday yeeee :P

boni kacak said...

happy birthday lea :)

dill said...

happy birthday, again :)

dill.

Aida Omar said...

Sama lah kita, besday aida selang sehari dengan akak aida.. hehe. Happy Besday Lea.. May Allah Bless u <3

baby comel said...

happy besday.. syok eh jd besday girl =) hehe.. baby follow sini

the malay male said...

Selamat hari lahir, semoga dipermudahkan segala urusan

si robot comel said...

happy belated birthday kak lea dan ahmad,moga ceria selalu :)

Ibnu Kassim said...

baa~ CAK!!

waaa.. epy belated bday... dh berjnji kuar same tarikh kowt.. hahaha....

bg alamat.. nk masuk minang... hahaha

onie said...

selamat hari lahir leaaaaaaaaaaaaaa,engkorang mmg sweet... :D

kimsalam ahmad tauuu

anamizu kaito said...

wahwahwah Lea... besnye besday dekat2.. blh celebrate sesame..hehe

Tukang Karut said...

tua dah ko ek..

CekbOlat-bOlat said...

Hb leaaaaaa ! maaf lewat :(

btw tarikh besday lea sme ngn adk bolat . hewhew

tirahzairi said...

happy belated besday dear...smga hepi2 selalu k...

HeNRieTTa JoSe said...

hepi belated bday....bestnye bday dekat dekat....bleh celebrate sesama....

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

happy belated birthday...
semoga tercapai apa yang dihajatkan... ^^

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe selamat hari tua

Atiqah Wadiah said...

epy be-be-belated birthday k.lea..sorry,lambat wish..huhu

justin lover said...

gedik...nk jgk ngan ahmad dia...haha^^

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog bg komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog..chat box pakjoe tidak dikira nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html