Thursday, July 26, 2012

Merajinkan diri hapdate blog.

 

Puhhh..setelah hampir sebulan plus plus baru terasa nak update blog. Heee. Ekceli stress bila bukak fesbuk, banyak sangat notty dari korang yang duk ping blog sana sini. Jeles pulak, aku jugak yang dah lama tak ping blog sana sini. Lepas ni, biar aku lak yang menimbun ke baboom kan notty fesbuk korang...muahahaha. 

#bajet aku akan beristiqamah je nak update blog hari-hari kannn. =.='

ok, sebagai entri permulaan, aku nak ucapkan salam ramadhan kat korang sume. Sorilah terlambat wish, dah nak masuk puasa ke 6 baru nak wish. Ala, tapi kira ok la kan...at least esok lusa tulat korang masih berpuasa kan kan.

So, di kesempatan yang ade ni, saya ingin mengucapkan


Selamat bangun sahur

Selamat berpuasa

Selamat berbuka

Selamat solat teraweh berjemaah di surau/masjid



di harap bulan puasa tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya. Dan marilah kita sama-sama mengaut sebanyak banyaknya pahala di bulan puasa ni. :)














psttt..ade yang rindu aku tak? harap-harap ade yang nak mengaku, kalo tak, majok sepuloh tahun takmo hapdate! hihihi