Saturday, August 11, 2012

Kad Raya Warna Warni Untuk Follower Bertuah.!



Ehem! sedar tak sedar dah nak raya pun kan kan...

dan sedar tak sedar dah nak masuk 2 minggu ++ kan aku tak hapdate blog. ish punye pemalas...err

Sorilah bulan puasa ni, aku busy sikit dengan rutin harian sehingga tak sempat langsung nak berblogging ni..huuuu.

Tapi, kali ni aku nak mengumumkan sesuatu ni. Tahun ni, rasa baik hati plus bersemangat berkobar kobar nak bagi kad raya kepada pembaca setia blog ni.

tapi tapi tapi, hanya 20 orang saja.

kenapa 20 orang je? sebabnya...tak larat nak buat banyak banyak..hehe. Oh ye! untuk pengetahuan korang, kad raya tu adalah hasil tangan aku sendiri. kiranya handmade kad raya la ni..so..tak larat nak buat banyak banyak...20 keping ni pun dah semput~! So, harap kalian memahami..hihihi..

Setakat ni, aku dh dapat 13 alamat rakan blogger..tinggal lagi 7 je tempat kosong. So, kepada yang rasa berminat amat mahu dapatkan handmade kad raya dari aku, boleh PM address korang kat fb aku tau tau. Offer dibuka sehingga esok malam (Ahad) sebabnya, aku dah nak pos kad raya isnin.....lambat pos kang, lambat lak korang dapat....





 berminat ingin mendapatkan handmade kad raya ni, berwarna warni gilang gemilang ni. boleh PM alamat korang sekarang sekarang!


kalo rasa dah pernah PM alamat korang kat aku tu, toksah gedik gedik nak PM lagi ye. satu blogger, satu kad je. harap makjah..kekeke