Thursday, June 19, 2014

Dah makin hampir

 

 
Wow. there is only 50 days left before my BIG Day. erm erm erm.


Perasaan?

takde rasa apa. cuma excited buat preparation. Kalau boleh semuanya aku nak buat sendiri, hasil kerja tangan yang tak berapa nak kreatip neh. Bunga telur 150 bijik, dekorasi bilik tidur, bantal comel, candy buffet, gubahan hantaran dan design kad kahwin & bunting. malang sedikit, aku tak reti menjahit dan baking. Kalo tidak, langsir bilik tidur aku dah jahit sendiri dan kek kahwin aku buat dan deco sendiri. Hurm, bestnya kalo teror dua benda tu. segalanya mesti mudah dan boleh ikut citarasa sendiri. Nak tempah orang, kadang-kadang kita takkan dapat macam yang kita nak. Thats why, i prefer to Do It by Myself. Jadinya, plan jangka masa panjang, lepas kahwin ni aku nak pergi menuntut dua ilmu penting tu. 

Oh ye! Kad Kahwin sudah siap! dan aku sangat sangat sangat suka. eheee. Masa aku siap design tu rasanya tak berapa cantek, tapi bila dah siap print...wahhh kawaiiiii. tak sabar nak kasik kat orang. tengah pilih tarikh untuk edarkan..nak edar kad pun kena pilih tarikh? hohoho. mestilah, supaya tidak terlalu awal dan lambat...biar sedang-sedang gittew...kekeke


 

7 comments:

Tukang Karut said...

kena mandi bunga awal2 ni... bagi naik seri pengantin...

boni kacak said...

wah!! dah nak kahwin dah lea!! hehehe.. tahniah tau!! semoga berbahagia hinggalah ke syurga.. amin..

Cik TeN10 said...

tunjuk la sket design kad kawen tu. ahaa diy lg best dan memuaskan hati kan.aku pn kl bleh semua nk buat sdri. hihi

Hafizin Jamil said...

moga dipermudahkan urusan ko weh. hehe

Anonymous said...

Hi! I could have sworn I've been to this website before but
after checking through some of the post I realized it's new to me.
Nonetheless, I'm definitely happy I found it and I'll be bookmarking and checking back frequently!


Also visit my webpage: reiki chakra

Lea IsNawi said...

cik Ten: tgu time nak edar, baru tunjuk kt blog..nk kasi surprise sikit

hihihi

Ezad Skytech said...

wahhh...tak lama lagi je da tu...:D