Thursday, November 27, 2014

Alhamdulillah.

 
 

 ********************************

 Actually tu gambar bulan lepas, cumanya baru hari ni terdetik nak pamer. Alhamdulillah, sudah hampir 7 minggu, si tecik berada dalam perut aku. Yang paling best, ex-housemate aku pun mengandung sama dengan aku. Adalah geng nak g buat check up nanti. ngeh3. 

Sekarang ni, alahan biasa-biasa je. Nasib takde morning sickness. Cuma takde selera nak makan sangat. Nasi pun tiap-tiap hari nak kena paksa makan. Tak makan kang, kesian kat baby pulak.

Moga anak ibu selamat di rahim ibu sehingga selamat dilahirkan. inshaAllah.

 

"Ya Allah, Tuhan yang mengenggam langit sehingga tidak jatuh ke bumi, ia tegak tanpa atap. Genggamlah janin yang ada di rahimku, sempurnakan dia hingga dia lahir dengan baik dan selamat."
 


 

12 comments:

Cuteummi said...

Tahniah ye... semoga awak dan kandungan sihat

Hafizin Jamil said...

wehhh..tahniahh..maaf. lama tak singgah blog. tengok2 dah kawin dan siap dah pregnant. tahniah sekali lagi. moga selamat semuanya. :)

Alongxp said...

wah... tahniah... tahniah...

Ezad Skytech said...

Tahniah ye lea... :D

anamizu said...

wahhh sonoknye Lea!!!! jaga kesihatan bebaik taw! takmo wat keje berat2 k ;)


mmber kerje ana dah 2 tahun kawen tp blm ada rezeki baby lagi hehe

ewanthology said...

tahniah.

1st trimester ni jgn buat keje berat berat sangat.

PUTERI NATASSIA said...

Hi putry singgah :)

Tahniahh sis. Jage diri and kandungan bebaik :)

Shukri Azhar said...

Perjalanan hamba Allah dari Alam Roh ke Alam Syahadah.moga semuanye dipermudahkan,insyaAllah. :)

Eza Boom Boom said...

Alhamdulillah.. Tahniah. Rezeki lea dan suami. Jaga kesihatan tauu. Semoga baik-baik saja untuk lea and baby :)

Lama tak singgah sini.. Rindu lea ^^.

iAmCekbolat said...

wah dah kahwin ! wah nak ada baby . wah wah wah . lamanya tak tanya khabar . sedar sedar dh brbadan dua . tahniahhhhh!

Nyamuk Terbang said...

tahniah dear

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah