Saturday, November 1, 2014

Peperiksaan Online PTD 2014

 

Gigih je datang opis malam-malam buta semata-mata nak menjawab peperiksaan online ni. Nasib baiklah hasben teman, kalo tak seram sejuk jugak nak datang sorang-sorang...huuuu



Ikutkan aku malas nak attend exam ni, tapi member aku yang menghasut. Lagipun tak rugi pun kan, jawab jela soklan-soklan tu. Bukan semua orang dapat peluang ni. 

Ini merupakan peperiksaan kemasukan penjawat awam yang keempat pernah aku duduki. Walaupun dah berjaya menjawat sebagai penjawat awam, tapi still nak attend exam jugak, yelah mana lah tahu kot kot leh tukar jabatan lain ke...heee. Usaha je dulu kan. Dapat tak dapat belakang kira. 



 

3 comments:

Hafiz Hafizol said...

phewitt/.. all the best weh..

Mardiah Diana said...

Semoga berjaya dik...

ct kektus said...

kite dpt jugak exam ptd ni. tapi, boleh pulak LUPA. -_- memang tak sempat nak buat ape lah. huhuu