Wednesday, June 10, 2015

Tunggu Hari Jer.

 

Pergh! Pergh! Lama gila tak hapdate blog. Malas yang amat. Mood pun asyik ke laut jerk~! Jeles betul tengok blogger blogger yang gigih hapdate blog tiap masa. Rindu zaman gigih+rajen gitu jugak! 

Tapi okay la kot, still ade jugak post untuk tahun 2015 ni walaupun beberapa bijik post je. heee. 

Sedar rak sedar, hari ni dah masuk 35 minggu 3 hari usia kandungan aku neh. Sikit masa lagi baby nak kuar. Tak sabar nak tengok baby tapi dalam masa yang sama takutt. Takutt nak bersalin opkos. Takut tak reti jaga budak kecik jugak..heee. Tapi itu semua pengalaman yang perlu ditempuh oleh seorang wanita kannn..hikhikhik. Harapnya takde masalah ketika delivery baby nanti. Baby pulak sehat walfiat + bebas dari sebarang penyakit dan cukup sifatnya. InshaAllah. :)

Nah, aku belanja sekeping gambar montel aku bersama perut buncett. Saja aku sembunyi sikit badan aku celah hasben, takmo bagi nampak kebambam-an melampau aku neh.


Sejak mengandung ni, berat aku naik nak dekat 20 kilos dah. Adeh mak~! Harapnya boleh kembali langsing selepas pantang nanti. Kalo tak terpaksa tempah uniform keje baru. T___T

Okay, tak sabar nak menunggu gaji bulan ni. Sebabnya, sehari selepas gaji aku start cuti...weee~! Harapnya baby ni sabar jugak menunggu gaji ye. Jangan keluar dulu ye nak. Kita balik kampung dulu, sopim baju raya untuk tokki tokma dan paksu dulu neh neh. Taun ni, kita takde baju raya nak, tunggu raya haji jela nanti yee. Masa tu, inshaAllah leh la pakai sedondon satu keluarga...hihihi.

Taun lepas takde raya untuk aku sebab sibuk prepare nak kahwin. Taun ni pulak sebuk berpantang. Harap taun depan takde sebuk apa-apa. hee. InshaAllah..Moga panjang umur.



 

1 comment:

sue sue said...

wahhhh..tgh tggu hari ye! selamat menempuh alam baru dear....gigihla tahun depan ganti pose....sobbbssss T_T

singgah blogwalking :)